論壇公告

各位會員朋友.方便大家聯絡.提升回覆效率
有任何需要諮詢或團購服務的朋友.除私人訊息外.也可透過FB訊息或amy47620@gmail.com聯絡我們
也可加amy姐Line-0930115888.

請醫師幫我解說一下謝謝 

禿毛..一粒粒黑黑的

版主: doggydc, Jeff Wang, JLLinVET, 艾咪

請醫師幫我解說一下謝謝

文章米蘭查禮姆 » 2006-05-22, 00:17

麻煩醫生幫我看一下.對象是貓.很會掉毛.而且肚子那禿一塊.謝謝你
頭像
米蘭查禮姆

文章doggydc » 2006-05-22, 01:44

Sorry I really can't give you any advice because the pictures you posted here are not clear enough. The best way to diagnose skin problem is seeing directly and most of the time we need to collect skin sample to examine. I strongly recommend you should take your cat to see a vet. if you have any double about your cat skin condition.
doggydc

文章米蘭查禮姆 » 2006-05-22, 15:10

恩.謝謝醫師.只不過我想黑黑一點的是甚麼東西.
頭像
米蘭查禮姆

文章doggydc » 2006-05-22, 15:15

I really don't know. Is it on the skin and can be peeled off or not? Can you try to make another picture and have a better focus.
doggydc

文章米蘭查禮姆 » 2006-05-22, 15:55

醫師.不好意思.皮膚只呈現掉毛.換句話說就是禿掉了.而皮膚上面無任何紅腫或其他異狀.只有一粒粒黑色的.而且用手就可以撥掉.狗有跟貓養在一起.狗沒有明顯的皮膚病.唯一的異狀是.一直抓癢.我怕這是傳染性的病狀.沒關西啦.我在找時間帶去給獸醫師看.我想問的問題是.有沒有可能靠自己解決.很天真吧..嘿嘿.不過還是很感激醫師耐心幫我看完.謝謝你
頭像
米蘭查禮姆

回到 皮膚科

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 22 位訪客